Om Direktservice

Om Direktservice

Vad roligt att du har hittat hit till Direktservice (tidigare Emanco Direktservice). Vi har som idé att förse våra kunder med basvaror av hög kvalitet samt att kunden bekvämt får leverans av varorna direkt till dörren. Vi skall ha en förmåga att serva vanliga hushåll och stora hushåll inom professionella sektorn.

Sortimentet har under åren utvecklats från att från början endast kunna erbjuda tvättmedel och rengöringsmedel till att även kunna erbjuda varor som toalettpapper, hygienprodukter, textilier m.m.

Vår Service – Din Bekvämlighet.
Förenkla vardagen, handla av Direktservice

Startskottet 1965

Vår verksamhet startade 1965 och från början var försäljningen inriktad mot storkonsumenter. Snart märkte vi en efterfrågan även från vanliga hushåll som hade upptäckt att våra varor hade hög kvalitet och att man kunde få produkterna bekvämt hemlevererade.

”Man tyckte det var praktiskt med storpack av varor som alltid måste finnas tillgänglig i hemmet. Dessutom blev våra varor mycket omtyckta för sin dryghet och höga kvalitet”.

Köptrygghet

Vi har 25 års erfarenhet av just direktservice till enskilda hushåll i bostads- och villaområden och den fungerar utmärkt. Ett alternativ för oss är att sälja produkterna över butik. Men då hade vi inte kunnat genomföra vår ide med direktservice och köptrygghet.

Vi servar idag kunder i hela Sverige, från norr till söder, öst till väst!